Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از کش و قوس های فراوان سرانجام تولید فصل دوم مجموعه تلویزیونی «بانوی عمارت» آغاز شد.

به گزارش قدس آنلاین، در همان سال های ابتدایی سریال سازی در ایران، سریال های تاریخی از جمله آثار مهم و پر مخاطب تلویزیون به شمار می رفتند. عده ای از برهه زمانی خاصی که در سریال روایت می شد راضی بودند و دیگر مخاطبان با وجود اینکه در آن فضا حضور نداشتند با تماشای این سریال ها خود را در آن حال و هوا متصور می شدند و از دیدن آنها لذت می بردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال های پس از باران، خانه ای در تاریکی، تبریز در مه، امیرکبیر و ... از جمله این آثارند. اما در سال ۹۷ سریالی به نام «بانوی عمارت» از شبکه سه سیما بروی آنتن رفت و بعد از مدت ها توانست توجه مخاطبان را به سریال های تاریخی جلب کند.

بعد از تولید و پخش این سریال تلویزیونی بنا بود تا ادامه آن نیز در قالب فصل دو ساخته و پخش شود، اما این سریال با حواشی مواجه شدو از تغییر نویسنده تا انصراف کارگردان و ... که با این شرایط و اما و اگرها تولید ادامه آن در هاله ای از ابهام قرار بگیرد.

سریالی عاشقانه در بستر تاریخ قاجار

این سریال روایتی عاشقانه را در بستر تاریخ سال های حکومت قاجار بر ایران نشان می داد. قصه ای خانوادگی، عاشقانه در دل تاریخ قاجار. بانوی عمارت قصه نوادگان خان قاجار بود و چگونگی زندگی، معیشت، آداب و رسوم و هر آنچه به آنها مرتبط بود را تصویر کرده بود.

بازیگرانی که با این سریال به شهرت رسیدند

نقش اصلی این سریال را «حسام منظور» ایفا کرد که تا قبل از این سریال تجربه شاخص تصویری نداشت و بانوی عمارت اولین گام جدی او در عرصه تصویر به شمار آمد. او با ایفای نقش در قامت «ارسلان میرزا قوانلوی قاجار» یکی از نوادگان خان قاجار به خوبی ظاهر شد و بعد از بازی در این سریال رشد قابل قبولی در بازیگری و انتخاب هایش داشت.

همچنین در کنار او، مریم مومن نیز دیگر بازیگر اصلی سریال بود که با بازی در نقش فخر الزمان به شهرت رسید.

حمیدنژاد و دومین تجربه کارگردانی

حمیدنژاد کارگردان این سریال برای بار دوم سریالی را برای تلویزیون کارگردانی کرد. او ابتدا چند اپیزود از سریال چرخ فلک و سپس بانوی عمارت را ساخت. همچنین حمیدنژاد در سینما فیلم های اشک سرما، آناهیتا، شکوفه های سنگی، قله دنیا، ستارگان خاک و ...

مهمترین اتفاق های سیاسی زمان قاجار

یکی از مهمترین اتفاق های سیاسی زمان قاجار، ترور شخصیت ناصرالدین شاه است که در بستر این سریال بازسازی و نشان داده شد. این اتفاق های سیاسی با درام شکل گرفته در قصه بانوی عمارت گره خورده بود و به طبع آن نیز با رخ دادن این اتفاق ها سرنوشت شخصیت ها نیز دستخوش تغییراتی قرار گرفت.

نگارش فصل دو و شروع حاشیه سازی ها

بلافاصله بعد از تولید فصل اول این سریال و بازخوردهای خوبی که از سمت مخاطبان تلویزیونی دیده شد، سازمان صداوسیما تقاضای ساخت ادامه این سریال را به تولیدکنندگان آن داد.

ماجرای انصراف جوانمرد از نگارش فصل دوم

در همین زمینه احسان جوانمرد نویسنده این سریال در گفت و گو با خبرنگار فارس، گفت: بعد از پایان نگارش فصل یک، آماده بودم تا نگارش فصل دو را شروع کنم اما سازمان صداوسیما اطمینانی به موفقیت کار نداشت. یکسالی صبر کردم تا کار که به زمان پخش رسید از دوستان سازمان پرسیدم که کار نگارش را ادامه دهم؟ و گفتند نه باید پخش شود و بازخوردها را ببینیم! و در حقیقت من ناراحت شدم.

وی اشاره کرده: یکسال هیچ درآمدی نداشتم و منتظر بودم بگویند شروع کن. مدام به خودم گفتم سر کار دیگری نروم بانوی عمارت حیف است اما یکباره به خودم آمدم و دیدم عمرم دارد می رود. با اینکه دلم نمی خواست اما کلا قیدش را زدم.

این نویسنده افزود: از طرفی مدت ها بود با آقای فتحی برای سریال جیران صحبت می کردیم و همان زمان قرارداد این سریال را بستیم. در ادامه در جلسه ای گفتند بیا شروع کن و من گفتم شرمنده ام و با سریال دیگری قرارداد نوشتم و عذرخواهی کردم و گفتم که سریالی که دارم می نویسم طولانی است. گفتم از دستم همین برمی آید که اجازه ادامه دادنش را به عنوان مالک معنوی اثر به شما بدهم.

انتقاد کارگردان از فیلم‌نامه فصل دو/ طرح مبسوطی از تخیلات نویسنده!

اما مدتی بعد و با اینکه جوانمرد از نگارش این سریال کناره گیری کرد، همچنان سازمان برای تولید فصل دو بانوی عمارت تمایل بسیاری داشت و از طرفی نیز مجید مولایی تهیه کننده نیز در گفت و گوها اذعان داشت که این سریال را می سازد.

مدتی بعد نگارش به محسن قرایی و محمد داودی سپرده شد که آخرین کار مشترک این دو سینمایی قصر شیرین بود.

با اعلام این خبر در مهرماه ۹۸ «عزیز الله حمیدنژاد» در نامه ای که در اختیار رسانه ها قرار داد، گفته بود: به دلایل اختلاف سلیقه حرفه ای در کم وکیف نگارش متن فصل دوم این سریال نبوده‌ام و آنچه اخیراً پس از نه ماه برای نظرخواهی و تصمیم‌گیری به دست من رسیده است برخلاف خبرهای منتشر شده از طریق تهیه‌کننده و نویسنده محترم،... فیلمنامه نیست بلکه طرح مبسوطی از تخیلات نویسنده با وام گرفتن سطحی از برخی حوادث و بعضی دیگر از شخصیت‌های سریال است؛ متاسفانه از زاویه دید تولید، نوشته‌ای بسیار سفارشی و غیرنمایشی است به‌طوری که دو تا از آدم‌های سریال حدود ۱۰ قسمت در یک کاه‌دونی بسر می‌برند و دیالوگ می‌گویند و این گونه پرداخت‌ها چیزی جز تحقیر مخاطب و پس زدن او را به دنبال ندارد.

آغاز تولید فصل دوم

با گذشت دو سال و اندی بالاخره چرخ تولید فصل دوم این سریال به راه افتاده و بناست که به زودی مراحل پیش تولید این سریال با حساسیت بسیار بالاتری تهیه شود و کار تصویربرداری آغاز شود.

تغییر نام فصل دوم به «گندم»

طبق توافقی که صورت گرفته، بناست فصل دوم سریال «بانوی عمارت» با عنوان «گندم» ساخته شود. اینکه شخصیت ها در طول سریال چه تغییری کرده اند و آیا گندم هم نام یک شخصیت در این سریال خواهد بود یا خیر، مشخص نیست.

طبق توافقات اولیه مجید مولایی تهیه کننده سریال، کارگردانی این مجموعه را به «بهروز شعیبی» سپرده است. او در کنار کارگردانی آثاری نظیر روز بلوا، دهلیز، دارکوب، سیانور و ... در سینما، کارگردانی مجموعه «پرده نشین» را هم در تلویزیون تجربه کرده است. این سریال که در سال 93 تولید شد، توانست مخاطبان بسیاری را به خود جذب کند.

گفتنی است؛ فصل نخست این سریال در دی ماه ۹۷ از شبکه سه سیما پخش شد. در این سریال حسام منظور، پانته آ پناهی ها، علیرضا شجاع نوری، شبنم فرشادجو، مریم مومن، اندیشه فولادوند از بازیگران این مجموعه تلویزیونی بودند.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بانوی عمارت ساخت فصل دوم تولید فصل دو بانوی عمارت نگارش فصل اتفاق ها سریال ها فصل دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۱۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند

داود میرباقری در جریان بازدید پیمان جبلی و مسئولین صداوسیما از پشت صحنه سریال سلمان فارسی به این نکته اشاره کرد که تدوین سریال در حال انجام است و تلاش‌مان را می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت. در این بازدید مهدی نقویان رئیس سیمافیلم و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما حضور داشتند.

در ابتدا جبلی در کنار داود میرباقری (کارگردان) ، برمهانی (معاون سیما) و حسین طاهری (تهیه‌کننده) و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و بخش هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد. در ادامه میرباقری و طاهری، رئیس سازمان صداوسیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارائه کردند.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشتند و مقابل دوربین رفتند.

سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند.

جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال گفت: ما در سازمان صداوسیما تمام هم و غم و تلاش‌مان این است که نیازهای این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان ساز تامین شود. خوشبختانه مراحل تولید اعم از تهیه و تامین زیرساخت ها و ساخت و سازها و یا تامین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می‌رود.

وی ادامه داد: امسال یکی از سخت ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. می‌توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت ساز است. لذا وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت‌ها و اختیارات‌مان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثال‌زدنی کار را پیش می برند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت کار را دنبال می‌کنند. امیدوارم ما و همکارانمان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمت‌شان باشیم.

تلاش برای پخش در 1405

در ادامه میرباقری درباره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفته ایم و این روزها کار ادامه دارد. در اصل سکانس ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می‌رود. 

وی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاشمان می‌کنیم سریال را سال 1405 به پخش برسانیم. 

اینجا یک دانشگاه عظیم است

حسین طاهری هم درباره تولید سریال گفت: سلمان فارسی یکی از مجموعه های بزرگ صداوسیماست که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل‌های بعدی است. اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل‌ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می‌دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم. دوره ای که مغفول مانده بود اما با همت دکتر جبلی این بستر ایجاد شد. 

جبلی در انتها به تماشای راش‌هایی از سریال نشست و با طاهری، میرباقری و احمدجو درباره قصه و بخش‌های مختلف این سریال  گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • تغییر چهره و صدای بهروز سریال پایتخت بعد ۵ سال (فیلم)
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • بازیگران جدید سریال «سلمان فارسی» مشخص شدند